Lone Frank råber igen

Fem måneder er der gået, siden Lone Frank råbte danske forskere op i Weekendavisen. Et opråb hun for øvrigt har gentaget igennem længere tid.

På onsdag har du mulighed for at høre mere: Naturvidenskaben har haft afgørende indflydelse på vores tankegang og mentalitet. Men hvor er naturvidenskabens stemme i den offentlige debat i dag? Hvorfor gemmer naturvidenskaben sig fortsat i laboratorierne?

Dette spørger Lone Frank om, når hun i et åbent arrangement på Det Kongelige Bibliotek interviewer professor, dr.scient. Ole Seberg fra Københavns Universitet.

Vær med, når Det Kongelige Bibliotek tager naturvidenskabens rolle i den offentlige debat op til revision. Det foregår onsdag den 7. november kl. 19.00 i Dronningesalen, Den Sorte Diamant. Entré: 50 kr., halv pris for studerende.

 

3 tanker om “Lone Frank råber igen”

  1. Jeg deltog i arrangementet i går aftens og må sige, at jeg var en kende skuffet. Arrangementet gik mest ud på, at Ole Seberg fortalte om Carl von Linné og hans betydning for klassificering af levende organismer. Herefter kom de ganske kortvarigt ind på betydningen af naturvidenskaben i den offentlige debat, men kun i meget kort tid og kun i så brede vendinger, at der aldrig kom nogle rigtigt interessante pointer.

  2. Nu talen falder på Lone Frank, så vil jeg lige gøre opmærksom på et andet debatmøde onsdag d. 28. november, som Lone Frank deltager i. Og denne gang med sikkerhed et mere interessant et af slagsen end det, der åbenbart blev leveret i Diamanten!

    Denne gang er det spørgsmålet om de etiske problemstillinger, der rejser sig, når livet selv gøres til genstand for erhvervsvirksomhed i Biotek-industrien, der sættes til debat.

    Hun flankeres i den forbindelse af filosofen Jacob Dahl Rendtorff og lektor ved det sundhedsvidenskabelige institut Klaus Høyer.

    Deltagelsen er gratis – og det foregår på Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24. Man kan læse mere om arrangementet og to andre spændende arrangementer på http://www.turbulens.net

Der er lukket for kommentarer.