Anton Allen Abbotsford Smith

Printed pattern backdrops for child photographyUddannelse: Ph.d. i kemi fra Aarhus Universitet med fokus på medicinalkemi og polymerer i kontekst af virale sygdomme samt hydrogeler. Har haft forskningsophold på Commonwealth Science and Industrial Research Organisation (CSIRO) i Melbourne, Australien under min ph.d.

Arbejde: Tidligere post.doc. fra Aarhus Universitet (2014-2015). Er nu bosat i San Francisco, Californien, hvor jeg er post.doc. på University of California, Berkeley gennem Aarhus Universitet med støtte fra Det Frie Forskningsråd og Sapere Aude Forskertalent 2015. Min forskning tager udgangspunkt i den kontrollerede polymerkemi, populært og upræcist kaldet ”levende polymerkemi”, samt de mange anvendelser af materialerne der muliggøres via disse teknikker.

Jeg er født i Australien, med rødder på New Zealand, men opvokset i Danmark. Videnskab er min helt store lidenskab, men jeg er lidt af en skabs/eks-hippie med et ønske om at redde verden. Så jeg har tidligere nydt at cykle rundt på ethjulede cykler, gøgle i det Århusianske gadebillede, været en aktiv couchsurfer samt dykket i supermarkeders affaldscontainere for at få det til at løbe rundt.

Uafhængig dansk blog om naturvidenskabelig forskning, formidling, undervisning og politik.