Torben Lund Skovhus

carport kitsUddannelse: Cand.scient. i biologi og ph.d. i naturvidenskab fra Aarhus Universitet. Forskningsarbejdet, der delvist blev udført på University of New South Wales (UNSW) i Sydney, omhandlede antifouling bakterier i marine økosystemer.

Arbejde: Torben er forsker og projektleder ved VIA University College, Campus Horsens inden for Miljø og Energi. Torben har tidligere været ansat ved Aarhus Universitet (ph.d.-stipendiat), Teknologisk Institut i Aarhus (Laboratorie- og Teamleder) og Det Norske Veritas (Korrosionsspecialist) i Bergen, Norge. Mit ekspertområde er mikrobiologi, korrosion og mikroorganismer i industri- og processystemer.

Jeg har beskæftiget sig med formidling af naturvidenskab i mange år, og jeg har blandt andet været medstifter og formand af landsforeningen Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, medlem af Komiteen og Juryen for Unge Forskere, medlem af redaktionskomiteen for tidsskriftet Aktuel Naturvidenskab samt været medlem af direktionen for Selskabet for Naturlærens Udbredelse. Senest har jeg redigeret to bøger for hhv. Springer og Horizon Scientific Press om bakterier i industrisystemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uafhængig dansk blog om naturvidenskabelig forskning, formidling, undervisning og politik.