Gode science videoer

Alle kender efterhånden YouTube, netstedet hvor alverdens brugere frit uploader videoer af ofte meget svingende kvalitet. Der er mange måder at søge i videoerne, og en af dem er at liste alle de videoer, der er uploadet af en bestemt bruger.

En interessant bruger er “Gravitationalist“, der har taget sit navn som respons til USAs mange kreationister: “I’m done arguing with creationist. My head hurts from pounding it against a wall“, skriver brugeren på sin profil, der indeholder en lang række af lærerige videoer med prominente folk som Steven Weinberg, Roger Penrose og Richard Dawkins. Se profilen med alle videoerne her. Du kan blandt andet se en video, hvor Stephen Hawking holder foredrag, hvilket er en ret interessant oplevelse!

2 tanker om “Gode science videoer”

  1. Ja, der er nogle ganske gode videoer. Jeg bemærkede bl.a. tre videoer om LHC’en, som jeg har skrevet et par indlæg om. Hvis nogle skulle have lyst til at vide mere om, hvad man søger efter og hvordan udstyret ser ud, så klik på: Large Hadron Collider – The Search For The Higgs.

Der er lukket for kommentarer.