Den lille atomfysiker

Kloge mennesker siger om formidling, at det man bedst husker, er det, man får lov at gøre selv. Det er nemlig meget mere effektivt end bare at sidde og lytte til en underviser. Så hvis man sidder derude og gerne vil vide noget om, hvordan man laver katastrofer med atomkraft, har Jydsk Atomkraft A/S nu gjort det muligt for os at lære det på den allermest effektive måde, nemlig ved at prøve selv…

Den lille atomfysiker

(Tak til Karsten for linket!)

2 tanker om “Den lille atomfysiker”

  1. Hvor kan man købe dette spændene forsøgsæt, findes der andre lign. sæt? og evt. hvor meget koster det?

    MVH Andreas(16)

  2. Jeg vil gætte på at du skal have fat i Jydsk Atomkraft A/S hvis du vil have fat i sådan et sæt. Jeg har fundet et link til dig med en kanotaktformular i, og den tror jeg, du kan benytte til at få fat på “Den Lille Atomfysiker.”

    http://www.jydskatomkraft.dk/kontakt.html

    Jeg ejer endnu ikke selv et sæt, så jeg har ikke erfaring med at købe hos Jydsk Atomkraft A/S. Du må endelig sige til, hvis du får fat på et!

    Held og lykke med det. Celia

Der er lukket for kommentarer.