Evidens i Regionsrådet

Scienceblog er et bloggerfællesskab, hvor de indviduelle skribenter kan mene og skrive, hvad de vil, så længe det er videnskaben, der er i fokus.

For første gang siden bloggen startede i 2006 vil vi dog her på redaktionen fremhæve en politisk kandidat fra et bestemt parti. Det drejer sig – naturligvis – om vores egen blogger Stinus Lindgreen.

På tirsdag kan du nemlig stemme på Stinus til Regionsrådsvalget i Hovedstaden. Stinus er nr. 2 på listen for De Radikale, og anbefalingen skyldes ikke, bloggen fra nu af støtter partiet. Det skyldes, at Stinus stiller op med fokus på evidens, forskning og et budskab om at lytte til eksperterne.

Der er altså ikke så meget tale om en politisk mærkesag, mere en politisk arbejdsmetode, som altså lægger sig op ad den naturvidenskabelige. Og det er da også blevet bemærket, for eksempel på Twitter:

Som nr. 2 på listen og med en ny og forfriskende tilgang til politik har Stinus absolut en chance for at blive valgt. Her på bloggen er vi spændte på, om Stinus kan skabe resultater. I regionsrådene sidder allerede mange læger, men ingen af dem har hidtil ført valgkamp på at være forskere. Vi ønsker derfor Stinus held og lykke på tirsdag!

På vegne af Redaktionen.

Klaus Seiersen