Camp Know How

På årets Roskilde Festival har Dansk Naturvidenskabsformidling, Onesto Mong og selvfølgelig Roskilde Festival begået følgende projekt:

Camp Know How

Camp Know How kommer til at bestå af 24 naturvidenskabsstuderende, der i løbet af festivalens første fire dage, skal hjælpe resten af festivalens gæster med at finde på løsninger og opfindelser, der gør livet nemmere for en festivalgæst. I følge Roskilde Festivals hjemmeside kommer vi til at befinde os et sted i nærheden af Agora F, så hvis du skal på Roskilde Festival i år, skal du helt bestemt tjekke det sted ud! (På campingpladsen er der atten forskellige agoraer eller åbne pladser, hver agora har et tema og temaet for Agora F er ‘experiment’.)

Jeg er selv i blandt de 24 studerende, der skal hjælpe til, så I kan selvfølgelig forvente at få mere at vide om projektet hen ad vejen her på ScienceBlog.dk. Det er planen, at den viden vi opnår i løbet af festivalen, bliver puttet ud på campknowhow.com (siden virker ikke endnu), så der kan man altså også følge lidt med.