4 tanker om “Matematik for (absolutte) begyndere”

 1. Som historien blev præsenteret i Nyhederne i dag så det ganske tilforladedeligt ud, ikke mere ambitions-præget end enhver anden leg med småbørn.

  Omvendt virker det interessant, hvis børn virkelig kan lære matematik af det – det lignede at moren holdt en paptavle med 11 prikker op foran barnet, sagde 11, og straks fjernede den igen og fortsatte med et par tavler mere. Nogen der kender til sider hvor metoden bliver præsenteret ordentligt?

 2. Hej
  Jeg har deltaget i et kursus om babymatematik gennem FOF. Teorien hun underviste i kom fortrinsvist fra Glen Doman som har skrevet en bog der hedder “how to teach your baby math”. Han har arbejdet med hjerneskadede børn og derfra fundet ud af hvordan man kan arbejde med læring på babyer. Deres hjemmeside er http://www.gentlerevolution.com/
  Hilsen Lene

 3. Hej Lene.

  Tak for linket.

  Kan du ikke fortælle lidt om, hvorfor du valgte at tage kurset?

  —Klaus

Der er lukket for kommentarer.