2 tanker om “Chokoladegenetik”

  1. Et interessant dilemma. Hvis han fortsætter på den måde, ender han med at selektere sig frem til en M&M der er så robust, at man ikke kan tygge den.

    I virkeligheden burde man hellere selektere på hvor godt de smager. Det er selvfølgelig lidt svært, da de i sagens natur ikke overlever testen.

  2. For en del år siden forsøgte jeg faktisk at finde frem til hvilken M&M, jeg syntes smagte bedst, da det jo netop giver langt mere mening. Desværre kan vi jo nok ikke alle blive enige på det punkt.

    Jeg havde i forvejen haft nogle farve-farvoritter, men mine smagstest fik mig til at opgive den strategi, da det altså ikke gav samme resultat. Det kræver lidt koncentration – ikke noget med at hælde flere ind af gangen, som man plejer. En af gangen, langsomt og med lukkede øjne, så intet andet forstyrrer.

    Min vinder var blå. Jeg vil derfor være lidt træt af, at en tåbelig styrketest skulle sætte den ud af spillet.

Der er lukket for kommentarer.