Forsøgscenter Friheden

I Tivoli Friheden i Århus er der i denne weekend 28.-29. april tema; Forsøgscenter Friheden. Fysikere, kemikere, ingeniører og robotførere står for at give gæsterne i Tivoli Friheden indsigt i naturvidenskabens finurligheder. Hos fysikerne kan man få lov at bygge sin helt egen elektromoter, hos kemikerne kan man iført kittel og briller lave helt rigtige kemiforsøg og hos ingeniørerne får man lov at teste sine evner inden for brobygning. Endelig er der mulighed for at finde ud af, om mennesker er sejere end robotter eller omvendt.

Forsøgscenter Friheden

Forsøgscenter Friheden kører i år for anden gang og forhåbentlig bliver det et tilbagevendende arrangement fremover. Helt sikkert er det at gæsterne i parken nyder de forskellige temadage og så kan vi jo bare glæde os over, at Tivoli Friheden er opmærksom på, at også naturvidenskab har stor underholdningsværdi.