NanoCover på rutchetur

Københavns Fondsbørs oprettede for godt et år siden en selvstændig børs for små og mellemstore vækstselskaber og iværksætterfirmaer. Et af disse firmaer, Aresa, oplevede for nogle måneder siden en voldsom nedtur, og nu oplever endnu et naturvidenskabeligt selskab voldsomme kurssving på First North. Denne gang drejer det sig om firmaet NanoCover, der producerer og sælger nanoteknologiske overfladebehandlingsprodukter.

NanoCover blev børsnoteret i juni 2006, og siden har der kun været mindre udsving i kursen. For nylig lancerede NanoCover dog en TV kampagne, hvor selskabets produkt blev demonstreret: En hvid sofa behandlet med NanoCover nedsænkes i rødt farvestof, og når sofaen hæves igen, løber farvestoffet af uden at efterlade en plet.

Kampagnen har gjort NanoCover kendt i hele befolkningen, og den overbevisende TV-reklame har imponeret forbrugerne. Salget af firmaet produkter er mangedoblet, og aktierne steg kraftigt på få dage. I en kort periode var kursen mere end tre-doblet i forhold til før stigningen! Efterfølgende fulgte et kort, kraftigt fald, der formentligt skyldes profithjemtagning, men derefter steg kursen igen. Mon ikke vi ser den voldsomme rutchetur fortsætte op og ned i nogle dage endnu.

Problemet for virksomheden er ifølge Euroinvestor.com lige nu, at NanoCovers produkt er så utroligt, at folk tror, det er snyd. Derfor planlægger Nanocover at tage rundt i landet og demonstrere produktet live, når tv-kampagnen slutter om en måneds tid.

Nedenstående graf er kopieret fra EuroInvestor.com og viser kursen på NanoCover siden introduktionen på First North:

NanoCover aktiekurs

En tanke om “NanoCover på rutchetur”

Der er lukket for kommentarer.