Pas på svampen!

He he… Ja, desværre ved en stor del af de folk, der ejer en mikrobølgeovn, kun ganske lidt om, hvordan sådan en ting egentlig virker. Og det har skabt en række brande, efter at Reuters.com i mandags fortalte, at man kan bruge mikrobølgeovnen til at sterilisere sin køkkensvamp.

I dag advarer Reuters derfor om, at svampen altså skal være våd, før man kommer den i ovnen, og den må naturligvis ikke indeholde metal. Én person skrev for eksempel en email til Reuters med teksten:

“Just wanted you to know that your article on microwaving sponges and scrubbers aroused my interest. However, when I put my sponge/scrubber into the microwave, it caught fire, smoked up the house, ruined my microwave, and pissed me off”

Mere om mikrobølgeovnen her på Fysikbasen.dk.

En tanke om “Pas på svampen!”

Der er lukket for kommentarer.