Atomkraft er fremtidens energikilde

Når G8-landene mødes i weekenden forventes det, at atomkraft udråbes til fremtidens energikilde. Landene vil ikke bare satse på at udbygge produktionen i egne lande, men også u-landene skal tilbydes hjælp til at bygge atomanlæg. Dog skal der være kontrol med, at anlæggene ikke anvendes til produktion af atomvåben.

Læs historien på The Sunday Herald og på Reuters.com.

2 tanker om “Atomkraft er fremtidens energikilde”

  1. Og i mener ikke at atomkraftværk er for farlige, og hvad vil i gøre med biproduktet? Hvad nu hvis der sker fejl på atomkraftværket?
    Helt ærligt i dag ved vi at atomkraft er for farligt at have som hovedenergi kilde…… Hvis vi fokusere hundrede procent på biobrændsel er jeg sikker på at en løsning vil komme inden for de første 10-20 år

  2. Desværre. Hvis vi indsamlede samtlige planter og brændte dem af med 100% effektivitet ville vi ikke kunne dække vores energibehov – til gengæld ville hverken vi eller nogen andre organismer få noget at spise. Biobrændsler er en blindgyde, og atomkraft er et nødvendigt onde.

Der er lukket for kommentarer.