Havørn update

Som beskrevet midt i april kan man i øjeblikket følge et par canadiske havørne på direkte webcam. Kameraet er blevet en kolossal succes med 3,3 millioner besøgende om dagen, hvilket desværre betyder, at både kameraet og det tilhørende diskussionsforum er yderst hårdt belastede.

Til dem, der har opgivet at følge med på grund af den meget hakkende forbindelse, kan det nævnes, at det ene æg i nat er blevet opgivet af ørnene, som øjensynligt har smidt det ud af reden. Ørneunger bruger normalt et par dage på at hakke sig ud af ægget, men der har nu været huller i ægget i alt for lang tid, og ørneungen er formentligt død. Nu venter verdens ørneobservatører spændt på æg nr. 2.

Er man meget ivrig efter at følge havørne, kan man i stedet følge et ørnepar i staten Maine i USA, hvor parret nu fodrer tre, sunde og meget sultne ørneunger.

Update (2. maj 2006): Statistikken taler nu om 10 millioner hits om dagen!

Eagles in Maine